Styling & interieuradvies

Smile and enjoy your day

Wil je heel graag je interieur veranderen, vindt je het lastig om kleuren of producten te kiezen en te combineren? Maar wil je vooral dat het JOUW huis wordt, een huis waarin geleefd mag worden, of juist een super strak interieur? Daar ga ik mee aan de slag! We gaan samen zorgen dat het helemaal bij JOU past.

Met liefde en plezier help ik je om van je huis een heerlijk thuis te maken. Het is mijn passie en die deel ik graag met je. Ik ben van mening dat niet elk huis of ruimte volgens bepaalde richtlijnen in te richten is. Juist niet! JIJ bent uniek, dus hoe gaaf zou het zijn als jouw huis dan ook uniek wordt? Met precies dat in mijn achterhoofd ga ik je helpen! Neem gerust contact met me op om te kijken of het klikt tussen ons. Hieronder kun je lezen wat ik je kan bieden.

Wake up your home

Soms zijn er helemaal niet veel stappen nodig om je interieur een compleet andere look te geven, en dat gevoel van thuiskomen wat zo fijn is, te creëren. Je kunt bij mij je eigen droominterieur aanvragen.

Het enige wat ik van je nodig heb:

  • foto’s en een filmpje van de ruimte hoe hij nu is
  • de items die moeten blijven (dit kunnen accessoires zijn, maar ook meubels, of juist de wand, vloer of raambekleding
  • een of meerdere sfeerbeelden van wat je mooi vindt (te vinden op bijvoorbeeld pinterest of google)
  • het aantal ruimtes dat je graag anders zou willen hebben
  • indien aanwezig, een plattegrond, en anders in ieder geval de maten van de ruimte

Wat krijg je dan van mij?

  • een duidelijk omschreven advies
  • een sfeer en product collage
  • een boodschappenlijst waar je de producten kunt kopen

Wat kost dat?

88 eu per ruimte

Extra

Iets meer interieurvragen en eigenlijk wil je heel graag dat ik mee ga naar een woonwinkel? Ook dat kan! We kunnen naar een meubelwinkel, een woningdecoratiewinkel of een bouwmarkt. Net waar je graag mijn advies over wilt hebben. Een combinatie kan natuurlijk ook. Van te voren ontvang ik graag wat foto’s van de ruimte of we beginnen eerst bij jou thuis. Zodat ik de sfeer in de ruimte kan voelen en beter kan inschatten wat bij de ruimte past.

Is de basis al helemaal naar je zin en voel je je goed bij je interieur? Maar wil het stylen van de accessoires maar niet lukken? Of wil je de samen geshopte items graag ook goed neerzetten? Ik kom graag naar je huis om je te helpen met stylen en je tips te geven zodat je het zelf kunt bijhouden.

De prijs hiervan ontvang je op basis van een offerte.

Als het zo is dan moet het zo zijn

Silvia van der Knaap
%d bloggers liken dit: