Styling & interieuradvies

Smile and enjoy your day

Wil je heel graag je interieur veranderen, vindt je het lastig om kleuren of producten te kiezen en te combineren? Maar wil je vooral dat het JOUW huis wordt, een huis waarin geleefd mag worden, of juist een super strak interieur? Daar ga ik mee aan de slag! We gaan samen zorgen dat het helemaal bij JOU past.

Met liefde en plezier help ik je om van je huis een heerlijk thuis te maken. Het is mijn passie en die deel ik graag met je. Ik ben van mening dat niet elk huis of ruimte volgens bepaalde richtlijnen in te richten is. Juist niet! JIJ bent uniek, dus hoe gaaf zou het zijn als jouw huis dan ook uniek wordt? Met precies dat in mijn achterhoofd ga ik je helpen! Neem gerust contact met me op om te kijken of het klikt tussen ons. Je krijgt een heerlijke kop cappuccino of thee terwijl we aan de slag gaan. Hieronder kun je lezen wat ik je kan bieden.

Kleur & stijladvies

Misschien wil je wel een andere indeling? Als je voor dit pakket kiest kom ik bij je thuis om je advies te geven qua kleur en inrichting. Van te voren ontvang ik graag een aantal foto’s van de ruimte en wat sfeerbeelden van de gewenste sfeer. Raadpleeg hier gerust mijn pinterest pagina voor. Deze staat vol met verschillende interieurstijlen.

Shoppen

Iets meer interieurvragen en eigenlijk wil je heel graag dat ik mee ga naar een woonwinkel? Ook dat kan! We kunnen naar een meubelwinkel, een woningdecoratiewinkel of een bouwmarkt. Net waar je graag mijn advies over wilt hebben. Een combinatie kan natuurlijk ook. Van te voren ontvang ik graag wat foto’s van de ruimte of we beginnen eerst bij jou thuis. Zodat ik de sfeer in de ruimte kan voelen en beter kan inschatten wat bij de ruimte past.

Stylen

Is de basis al helemaal naar je zin en voel je je goed bij je interieur? Maar wil het stylen van de accessoires maar niet lukken? Of wil je de samen geshopte items graag ook goed neerzetten? Ik kom graag naar je huis om je te helpen met stylen en je tips te geven zodat je het zelf kunt bijhouden.

Heb je meer vragen en tijd nodig? Er kan altijd per uur bijgeboekt worden.

%d bloggers liken dit: