Contact

Label 18

info@label-18.nl

Westland

Smile and enjoy your day!

Hello!

Je vraagt je vast af wie er achter Label 18 zit 🙂

Mijn naam is Silvia. Ik ben geboren in 1987, samen met de liefste sinds 2004, samenwonend in het mooie Westland sinds 2010, getrouwd sinds 2015 en mama van 2 prachtige dochters Tess (2015) en Jane (2018).

Vanaf mijn geboorte ben ik interieurstylist 🙂 heel cliché maar ik ben al vanaf een klein meisje altijd bezig om mijn kamer en nu mijn hele huis te veranderen. Toen ik oud genoeg was om een MBO opleiding te gaan doen, ben ik terecht gekomen op het HMC. Hier heb ik in 2008 een opleiding voor afgerond als Interieurstyliste. Nu volg ik regelmatig cursussen om up-to-date te blijven. Ik heb gewerkt in een woninginrichtingswinkel (als adviseuse om woningen in te richten met de artikelen die wij verkochten), bij een groot accessoire merk (als styliste in de hele Benelux) en een meubelzaak (als styliste in een aantal vestigingen door heel Nederland). Op dit moment ben ik zelfstandig ondernemer en help ik mensen aan hun droominterieur.

Advies geven aan mensen geeft zo’n voldoening en doe ik met zoveel passie dat ik het liefste iedereen wil helpen. Zorgen dat anderen in hun mooiste droominterieur wonen, daar wordt ik blij van. Ik hoop dat ik jou inspireer met mijn blogs, social media en je advies mag geven als je er zelf niet uitkomt.

SMILE AND ENJOY YOUR DAY!

Liefs Silvia

Label 18 * info@label-18.nl * label-18.nl * Westland * Label 18 is onderdeel van RTJS BV *

%d bloggers liken dit: